д БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИНИНГ БИЛИМ, КЎНИКМА ВА МАЛАКАЛАРИНИ БАҲОЛАШ ТЕНДЕНЦИЯЛАРИ: TENDENCIES FOR EVALUATION OF KNOWLEDGE, SKILLS AND SKILLS OF PRIMARY SCHOOL STUDENTS - Nurmanov, Аbdinazar (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2021)
мақолада бошланғич синф ўқувчиларининг ўқув ютуқларини баҳолаш борасида хорижий тажрибалар таҳлил қилинган, ушбу соҳадаги етакчи тенденциялар аниқланган.