ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТ ФАНИНИ ЎҚИТИШНИНГ ДОЛЗАРБ МУАММОЛАРИ.: ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТ ФАНИНИ ЎҚИТИШНИНГ ДОЛЗАРБ МУАММОЛАРИ. - qulboyev, nodir (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Мақолада жисмоний маданият фанининг таьлим тизимидаги ўрни ва аҳамияти, уни ўқитиш орқали шахсни нафақат жисмоний жиҳатдан, балким ҳар томонлама баркамол этиб тарбиялашга йўналтирилган функцияларини ѐритиб беришга қаратилган