SPORT MAKTABLARI VOLEYBOLChILARINING SAKRASh USULLARINI RIVOJLANTIRISh: SPORT MAKTABLARI VOLEYBOLChILARINING SAKRASh USULLARINI RIVOJLANTIRISh - eshonqulov, shaxzod (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Ushbu maqolada bolalar va o‘smirlar sport maktablari voleybolchilarining sakrash usullari va sifatlarini rivojlantirish muammolari ko‘rib chiqiladi.