ИРОДАВИЙ ТАЙЁРЛАШ – ВОЛЕЙБОЛЧИЛАРНИ ТАЙЁРЛАШНИНГ ПСИХОЛОГИК ОМИЛИ СИФАТИДА: ИРОДАВИЙ ТАЙЁРЛАШ – ВОЛЕЙБОЛЧИЛАРНИ ТАЙЁРЛАШНИНГ ПСИХОЛОГИК ОМИЛИ СИФАТИДА - Eshbekova, Nasiba (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Мазкур мақолада ёш волейболчи қизларнинг спорт фаолиятига таъсир қилувчи психологик омиллари илмий-назарий жихатдан таҳлил қилинган.