BO’LAJAK JISMONIY TARBIYA O’QITUVCHILARINING PEDAGOGIK FAOLIYATI - Mavlyanov, Baxrom (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Mazkur maqolada bo’lg’usi jismoniy tarbiya o’qituvchisi pedagogik faoliyatni to’g’ri tashkil etish, bo‘lg‘usi jismoniy tarbiya o‘qituvchilari ilmiy pedagogik faoliyati shuningdek, bo’lg’usi jismoniy tarbiya o’qituvchisining innovatsion va texnologik faoliyatini tashkil qilish xususida so’z yuritilgan.