СПОРТ ЎЙИНЛАРИДА МАХСУС ЖИСМОНИЙ СИФАТЛАРНИ ТАРБИЯЛАШ УСЛУБИЯТИ. - hasanov, anvar (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2020)
Мақолада спорт ўйинлари (Волейбол,баскетбол, қўл тўпи, футбол ва хоказо)да махсус жисмоний сифатларни тарбиялаш ўзига хослиги баён қилинган, махсус машқлар намунаси берилган мураббийлар, талабалар-га мўлжалланган.