Oliy ta’lim muassasalari talabalarining jismoniy madaniyatini rivojlantirish masalalari - axmedov, furqat (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oliy talim muassalari talabalari jismoniy madaniyatining yo‘nalishlari belgilab berilgan. Shuningdek, talabalar jismoniy madaniyatidagi mavjud muammolarni aniqlashga qaratilgan ilmiy nazariy malumotlardan iborat.