MAKTABGACHA TA’LIM JISMONIY TARBIYA MASHG‘ULOTLARIDA HARAKATLI O‘YINLARNI O‘TKAZISHGA ZAMONAVIY YONDASHUV - Eshbayev, Ximmat (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Yosh avlodni har tomonlama kamol topishida jismoniy tarbiya mashg‘ulotlarida harakatli o‘yinlarni to‘g‘ri tashkillashtirish va tarkib toptirish, bolalarning bo‘sh vaqtini tashkil etish, sport bilan shug‘ullantirish, turli harakatli o‘yinlarni o‘rgatish muhim ahamiyat kasb etadi.