TALABALARDA SPORT VA SALOMATLIK IMMUNITETINI RIVOJLANTIRISHNING AMALIYOTDAGI HOLATI - Olimov, Alisher (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
: Ushbu maqolada bugungi kunda oliy ta’lim muassasalarida tahsil olayotgan talaba yoshlarning jismoniy tarbiya va sport vositasida salomatlik immunitetini innovatsion rivojlantirishga qaratilgan ilmiy asoslangan ma’lumotlar berilgan.