Maktabgacha ta`lim muassasalarida jismoniy tarbiyaning ko‘rgazmali metodga oid bo`lgan usullar: Maktabgacha ta`lim muassasalarida jismoniy tarbiyaning ko‘rgazmali metodga oid bo`lgan usullar - muqimov, marif (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim muassasalari jismoniy tarbiya mashg‘ulotlarida qo‘llaniladigan ko‘rgazmali metodga oid usullar hamda ularning mazmuni ahamiyati yoritib berilgan.