KICHIK YOSHDAGI VOLEYBOLCHILARNI JISMONIY RIVOJLANISHINI O‘RGANISH: KICHIK YOSHDAGI VOLEYBOLCHILARNI JISMONIY RIVOJLANISHINI O‘RGANISH - Hasanov, anvar (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2023)
Yosh voleybolchilarni tayyorlashning nazariy va amaliy masalalari, zamonaviy voleybol va uning dolzarb masalalari, voleybol sport to‘garaklari va musobaqalarini tashkil qilish va o‘tkazishning o‘ziga xos xususiyatlari haqida ilmiy ish olib borilgan.