OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA O‘QITISHNING PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARI - Soliyev, Farrux (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2023)
Ta’lim tizimini tubdan takomillashtirish, oliy o’quv yurtlaridagi talaba yoshlarimizni inter-faol metodlardan foydalangan holda bilim darajasini oshirish. Oliy talim muassasalarida yangi pedagogik texnalogiyalaridan foydalanish usullarini joriy etish va targ’ib qilish.