УМУМТАЪЛИМ МАКТАБЛАРИДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ФАНИНИ ЎҚИТИШДА МУЛЬТИМЕДИА ВОСИТАЛАРИНИ ҚЎЛЛАШ САМАРАДОРЛИГИ - Нурмухамедова, Мавлуда (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2020)
Мазкур мақолада 5 синф ўқувчиларининг жисмоний тарбия фанини ўқитишда мультимедиа воситаларидан фойдаланиш самарадорлиги ўрганилган.