XORIJ TAJRIBALARI ASOSIDA TALABALARNI JISMONIY TARBIYA VA OMMAVIY SPORTGA QAMRAB OLISH: XORIJ TAJRIBALARI ASOSIDA TALABALARNI JISMONIY TARBIYA VA OMMAVIY SPORTGA QAMRAB OLISH - Nurmatov, Eldor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
XORIJ TAJRIBALARI ASOSIDA TALABALARNI JISMONIY TARBIYA VA OMMAVIY SPORTGA QAMRAB OLISH