XORIJIY TILNI OʻQITISHDA MASOFAVIY TA’LIMDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI. - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Bugungi kunda chet tilini o’rganish, axbrot texnologiyalardan foydalanishga bo’lgan extiyoj tobora ortib bormoqda. Ushbu maqolada xorijiy tilni oʻqitishda masofadan ta’limdan foydalanishning axamiyati haqida so’z borgan.