Topishmoqlar vositasida maktabgacha yoshdagi bolalarda axloqiy sifatlarni shakllantirish: Topishmoqlar vositasida maktabgacha yoshdagi bolalarda axloqiy sifatlarni shakllantirish - Karimova, Durdona (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
В статье рассматриваются такие вопросы, как формирование нравственных качеств у детей дошкольного возраста с помощью загадок.