CHET TILINI O’QITISHDA YORDAMCHI VOSITALAR. - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga o’yinlar yordamida ingliz tilini o’rgatish haqida so’z yuritilgan.