OILADA BOLALARNI TARBIYALASHDA MA’NAVIY QADRIYATLARNING O’RNI: OILADA BOLALARNI TARBIYALASHDA MA’NAVIY QADRIYATLARNING O’RNI - Ochilov, Navro'zbek (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada oilada bolalarni tarbiyalashda, ularni rivojlanishi, ulg‘ayishi, har tomonlama komil inson bo‘lib voyaga yetishida ma’naviy qadriyatlarning o’rni haqida bayon etilgan.