O'YIN MAKTAB YOSHDAGI BOLALARGA INGLIZ TILI O'QITISHNING SAMARALI VOSITASI SIFATIDA - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada o'yinning ingliz tilini o'rgatishning samarali vositasi sifatida asoslanishi keltirilgan. Maktabgacha yoshdagi ingliz tili yangi yondashuvlar va nostandart yechimlarni talab qiladigan metodologiyaning dolzarb yo'nalishidir. Ushbu muammoning dolzarbligi maktabgacha yoshdagi bolalarga chet tilini erta o'rgatish doimiy muhokama mavzusi ekanligi bilan ham izohlanadi.