MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING INGILIZ TILINI O’RGANISHDA DRAMATIZATSIYA USULIDAN FOYDALANISH - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqola maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarga ingiliz tilini o’rgatishda dramatizatsiya, ya’ni sahnalashtirish usullaridan va o’yinlaridan foydalangan holda mashg’ulotlarni samarali tashkil etishga yo’naltirilgan.