PEDAGOGIK NUTQ MULOQOTNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada o’qituvchining nutq faoliyatidagi o’rni,uning nutq madaniyati va uni shakllantirish yo’llari haqida so’z yuritilgan.