MAKTABGACHA YOSHDAGI TARBIYALANUVCHILARNI IXTIROCHILIKKA O’RGATISHDA TRIZ TEXNOLOGIYAGIYASIDAN FOYDALANISH - xamidovag, (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ijtimoiy jihatdan muvaffaqiyatli shaxs bo'lish uchun yaxshi ijrochi bo'lish, ma'lum bilim va ko'nikmalarga ega bo'lish etarli bo'lsa, endilikda mustaqil ravishda muammolarni mustaqil ravishda qo'ya oladigan va ijodiy hal qila oladigan ijodiy shaxs bo'lishi kerak.