BOLA SHAXSINI SHAKLLANTIRISHGA DOIR SHARQ MUTAFFAKKIRLARINING QARASHLARI. - Xasanova, Gulnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada sharq mutaffakkirlarining farzand tarbiyasi va uning nutqy faoliyatini shakllantirishga oid fikrlari xaqida ma’lumot berilgan.