РОЛЬ ИННОВАЦИОННЫХ ПЕДАГОГИЧЕСКИХ ТЕХНОЛОГИЙ НА ЗАНЯТИЯХ ФИЗИЧЕСКОГО ВОСПИТАНИЯ - Турсунов, Кобил (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Bu ishda innovatsion pedagogik texnologiyani qo'llagan holda jismoniy tarbiyani tuzatish usullari o'rganilgan.