MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA BOLA NUTQINI RIVOJLANTIRISHNING MAZMUNI - Xasanova, Gulnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Bolaning nutqi til qonuniyatlariga to‘g‘ri amal qilish, kattalar nutqini idrok etish va o‘zining ijodiy faolligi natijasida rivojlanadi. ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotida bola nutqini rivojlantirishning mazmuni xaqida so’z borgan.