NODAVLAT MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TA`LIMNI TASHKIL ETISHNING MAZMUN MOHIYATI: - Toshtemirova, Dilnura (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqolada nodavlat maktabgacha ta’lim tashkilotlarini tashkil etish va ular faoliyatini tashkomillashtirishning mazmuni haqida fikr yuritilgan. Kalit so’zlar: maktabda ta’lim olish, bolalar parvarishi, ijtimoiy qo’llabquvvatlash, bilim darajasi, fikrlash tezligi, ongli mutaxassis kadrlar tayyorlash.