MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA MATEMATIK RIVOJLANISH INTELLEKTUAL QOBILIYATLAR TA’LIM MODULI SIFATIDA. - Maxmudova, Muhayyo (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2024)
Maqolada.Maktabgacha yoshdagi bolalarda matematik maʼlumotlar va ushbu fanga oid yangicha , inavatsiyon gʻoyalarni singdirish haqida maʼlumot berib oʻtilgan.