OILADA BOLALARNI XALQ OG’IZAKI IJODI VOSITALARI ORQALI AXLOQIY TARBIYALASH: OILADA BOLALARNI XALQ OG’IZAKI IJODI VOSITALARI ORQALI AXLOQIY TARBIYALASH - Tangirova, Feruza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
В статье представлена ​​информация о нравственном воспитании детей в семье средствами фольклора.