SO’ZNING ASL VA KO’CHMA MANOLARI - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada sinonim antonim omonim so’zlarning o’zbek va ingliz tillarida qo’llanilishi va ularning ahamiyati yoritilib berilgan. Shuningdek ikki til o’rtasidagi farq va o’xshashliklar qiyoslab ko’rsatilgan.