@Maktabgacha yoshdagi bolalarning ingiliz tilini o’rganishida drammatizatsiya usulidan foydalanish - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqola maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarga chet tillarini o’rgatishda an’anaviy usullardan chetlashib drammmatizatsiya usulidan yani sahnalashtirish usullaridan foydalangan holda mashgulotlarni tashkil etish va shu orqali bolalarni ingiliz tilini yanada oson, sifatli va tez o’rganishga yo’naltirilgan.