CHET TILINI KOMMUNIKATIV JIHATDAN O’RGATISH - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Maktabgacha yoshdagi bolalar soni koʻp guruhlarda ingliz tilini oʻqitish boʻyicha oʻquv faoliyatining pedagogik shartlari, guruh hajmi mashg’ulotlarning chastotasi va davomiyligi haqida maʼlumot berilgan