MAKTABGACHA TA’LIMDA AXBOROT KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING USTUVOR YO’NALISHLARI - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Anotatsiya: Maqolada AKTdan maktabgacha ta’lim jarayonini modernizatsiya qilish, samaradorlikni oshirish, bolalarni izlanish faoliyatiga undash, bolalarning individual xususiyatlarini hisobga olgan holda ta’limni differentsiallashtirish imkonini berish va foydalanish turlari keltirilgan