MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA PEDAGOGIK JARAYONLARNI TASHKIL ETISH - Maxfuza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida pedagogik jarayonlarni tashkil etishning mazmuni maktabgacha yoshdagi bolalar rivojlanishi xaqida ma’lumot berilgan.