TA’LIMNI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA TASHKIL ETISHNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Maxfuza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
ushbu maqolada innovatsion pedagogik texnologiya, jumladan pedagogik texnologiya tarkibi, o’ziga xos xususiyatlari, afzalliklari, shuningdek ta’lim tarbiya samaradorligini oshirishga va yakuniy natijaga erishishni kafolatlaydigan pedagogik muolajalarni amalga oshirish jarayoni ekanligi yoritilgan.