MAKTABGACHA TA’LIM UZLUKSIZ TA’LIMNING BOSHLANG’ICH BO’G’INI - Muxabat (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim uzluksiz ta’limning boshlang’ich bo’g’ini sifatida tutgan o’rni, maktabgacha ta’limning bola hayotidagi ahamiyati yoritib berilgan.