XOTIN-QIZLAR BILAN ISHLASH TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISHNING MEXANIZMI. - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotattsiya: Ushbu maqolada xotin-qizlar bilan ishlash tizimiga kiritilgan o’zgartirishlar va yangiliklar, olib borilayotgan isloxotlar haqida fikrlar keltirilgan.