OILA VA MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARINING O’ZARO HAMKORLIGI SHAKLLARI - Maxfuza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada oila jamiyatning asosiy bo‘g‘ini, u davlatlar ichida kichik bir davlat yekanligi, jamiyatning rivojlanishi ham aynan mana shu kichik bo‘g‘indan boshlanishi, maktabgacha ta’lim tashkilotlarini ota-onalar bilan jamoa tarzida va yakkama-yakka holda ishlash shakllarini mohirlik bilan qo‘shib olib borish, keng aholi orasida pedagogik tashviqot ishlarini tashkil etish tufayli bolalarni tarbiyalshda ijobiy natijalarga erishish ochib berilgan.