Maktabgacha ta’lim tashkilotlari tarbiychilarining mediakompetentligini rivojlantirish mazmuni - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari tarbiychilarining mediakompetentligini rivojlantirish mazmuni xaqida fikrlar bayon qilingan.