TA’LIM JARAYONINI BOSHQARISHDA PEDAGOGLARNING NUTQIY FAOLIYATGA O’RGATISHNING AXAMIYATI - Norquziyeva, Manzura (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiyachilarining mashg’ulotlarni boshqarishda nutq madaniyatining o’rni va mamuni xaqida so’z borgan va uslubiy tavsiyalar berilgan.