JISMONIY TARBIYA MASHG’ULOTLARIDA BADIIY GIMNASTIKA ELEMENTLARIN IO’RGATISH METODIKASI: JISMONIY TARBIYA MASHG’ULOTLARIDA BADIIY GIMNASTIKA ELEMENTLARIN IO’RGATISH METODIKASI - Mirazimova, Muxabat (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
В статье рассматривается методика обучения подрастающего поколения элементам художественной гимнастики на уроках физического воспитания.