YIG‘I STRESSNING OLDINI OLUVCHI VA SALOMATLIKNING MUHIM OMIL SIFATIDA - Dilnoza, Obidova (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada yig‘ining inson organizmiga ijobiy ta’siri,yig‘i ustida olib borilgan tadqiqotlar, insonlarning kam yig‘lashlari va yig‘ini tutib turishlariga sabablar,meyoridan oshiq yig‘ining inson organizmiga ta’siri,yig‘i to‘g‘risidagi insonlar ongidagi steriotiplar to‘g‘risida atroflicha fikr yuritilgan.