IRODA VA UNING TA’LIM JARAYONIDA TUTGAN O‘RNI - Xasanova, Iroda (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada iroda va uning inson hayotida tutgan o‘rni, kichik maktab yoshida psixoloik rivojlanish va irodaning o‘quvchilarda rivojlanishi hamda ta’limda irodaning tutgan o‘rni yoritib berilgan.