TA’LIM TIZIMIGA INNOVATSION YONDASHUVNING STRATEGIK AHAMIYATI - Alibekov, Davron (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Jamiyat taraqqiyotida ta’lim tizimining ahamiyati va o‘rni juda ham beqiyosdir. Ta’lim tizimiga zamonaviy va innovatsion yondashuvni amalga oshirmay turib jamiyatni rivojlanishtirish murakkab jarayoindir. Ushbu maqolada ta’lim tizimida innovatsion yondashuv innovatsion faoliyat, innovatsion salohiyat, innovatsion infrastruktura va modernizatsiyasiga asoslangan strategik ahamiyatining nazariy jihatlari haqida so‘z yuritiladi.