MAKTABGACHA YOSHIDAGI BOLALARDA IJODIY QOBILIYATLARINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Po'latova, Nazira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqola bugungi kunning dolzarb mavzularidan bo‘lib,bog’cha yoshidagi bolalarda ijodiy qobiliyat xususiyatlarini shakllantirishning psixologik asoslari masalalariga qaratilgan.