MUSIQA PSIXOLOGIYASI TARIXIGA BIR NAZAR - Xoshimova, Dilrabo (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada umumiy psixologiyaga nisbatan ko‘p uchrovchi tushunchalar; faoliyat, bilish jarayonlari, hissiy-irodaviy muhit, shaxsiyatdagi individual xususiyatlar hamda psixologik ta’lim bo‘lajak mutaxassisga musiqa psixologiyasining nozik jihatlari dolzarbligi to‘g‘risida mazkur maqolada fikr yuritiladi.