PSIXOLOGIYADA DEVIATSIYA MUAMMOSI VA UNING XUSUSIYATLARI - Ishonkulova, Norbiyi (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada deviatsiya tushunchasi, deviant xulq-atvor mexanizmi, o‘smirlik yoshida xulqi og‘ishish holatlarining vujudga kelishi, ularga turtki beruvchi omillar, deviant xulq muomala belgilari tahlil qilingan.