XXI ASRDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR VA PEDAGOGIK MAHORAT - Rahmatullayeva, Mushtariy; Rashidova, Gulnoza; Karakulova, Umida (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Bugungi kunda talabalarning pedagogik texnalogiyasini innovatsiyon g‘oyalarini amalga oshirish hamda takomillashtirish texnologiyalari va loyihalari keng ko‘lamda takomillashtirib borilmoqda. Shunday ekan talabalarning inavatsion salohiyatini rivojlantirish uchun qulay sharoitlar yaratish, innovatsion g‘oyalarni, texnologiyalar va loyihalarni keng tadbiq qilish maqsadga muofiqdir.