ТАЛАБАЛАР ИЛМИЙ ДУНЁҚАРАШИНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ ПСИХОЛОГИК ЖИҲАТЛАРИ - O'tamuradova, Gulchexra; Temirova, Lobar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мақолада талабаларга таълим жараёнида бола тарбияси масаласи инсоният пайдо бўлганидан бошлаб долзарб муаммо бўлиб келмоқдалиги ва тарбияда «уфқ» комиллик сари йўналтирилганлиги ҳақида сўз юритилган.