ОИЛА – РУҲИЙ-МАЪНАВИЙ ҚУВВАТ МАНЗИЛИ - O'ralova, Odina (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақолада оила жамиятни ташкил этувчи асосий куч, жамиятнинг мухим бўғини эканлиги. Жамият тараққиётида оила институтининг роли, оиладаги маънавий соғлом муҳит ижтимоий барқарорлик. тинчлик ва осойишталик оила аъзоларининг камолотини таъминлашга бағишланади.