O‘SMIRLARDA JINOYATCHILIK XULQINING KELIB CHIQISHI - Sharofitdinov, Abdulla (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Qiziqishlarning shaxs xulq-atvorida muhim ahamiyat kasb etadi. Ushbu maqolada qiziqishlarning bolalar va o’smirlarda jinoyatchilik xulqining kelib chiqishiga ta’siri ochib berishga harakat qilingan. Uni oldini olish omillari ko’rsatib o‘tilgan.